Doctor Emanuel Anti - Proceduri chirurgicale

Proceduri chirurgicale

dr emanuel anti - armonie
imagine procedura chirurgicala

Dr. Emanuel Anti - operatie chirurgie orala

Chirurgie Orala

Chirurgia orală include o serie de proceduri chirurgicale care sunt efectuate la nivelul gurii și maxilarelor, inclusiv îndepărtarea dinților înțelepți (al treilea molar) și chirurgia corectă a maxilarelor. Chirurgia orală poate fi efectuată de un dentist general sau de un specialist în chirurgie orală (chirurg oral sau chirurg oral și maxilofacial).

imagine procedura chirurgicala

Dr. Emanuel Anti - operatie maxilo faciala

Chirurgie Maxilo Faciala

Chirurgia orala și maxilofaciala se concentrează pe tratarea problemelor legate de țesuturile dure și moi ale feței, gurii și maxilarelor (maxilarul superior este denumit maxilar). De la dentistul dumneavoastră general, vă puteți referi la unul dintre acești specialiști pentru o extracție complexă a dinților. Sau, ortodontul dumneavoastră vă poate trimite la o examinare dacă suspectează o problemă cu alinierea maxilarelor dvs.

imagine procedura chirurgicala

Dr. Emanuel Anti - chirurgie ortognatica

Chirurgia ortognatica

In ultima vreme, tot mai multe persoane apeleaza la numeroase interventii chirurgicale, fie din necesitate, fie din dorinta de a atinge frumusetea absoluta. Printre ele se numara si chirurgia ortognatica, o interventie care poate ajuta atat din punct de vedere estetic cat si functional. Ce presupune aceasta interventie, care sunt riscurile, dar si factorii pe care trebuie sa ii luam in considerare inainte de a trece la fapte, aflam de la specialistul in chirurgie maxilo-faciala, Emanuel Anti.

imagine procedura chirurgicala

Dr. Emanuel Anti - operatie reconstructie si estetica faciala

Reconstructie si estetica faciala

Procesul de îmbătrânire afectează diferit toate aceste structuri, în funcție de factori intrinseci legați de rasa pacientului, de genetică, de structura facială și de vârstă, precum și de factori extrinseci precum chirurgia anterioară și expunerile de mediu. Aceste modificări dictează o abordare individualizată a pacientului, bazată pe amploarea îmbătrânirii fiecărei componente, precum și pe așteptările pacientului. În plus, pacienții pot dori să obțină o mai bună armonie facială schimbând unele dintre relațiile originale, accentuând sau reducând unele caracteristici.

imagine procedura chirurgicala

Dr. Emanuel Anti - despre implantologie

Implantologie

Astăzi, datorită implantului dentar putem păstra integritatea dinților, fără a face sacrificiu de țesut dentar sănătos, prin șlefuire. Cu alte cuvinte, implantologia are rolul de a înlocui dinții pierduți sau grav deteriorați prin inserarea de implanturi dentare în condiții de siguranță, care mai apoi devin suportul unor lucrări ceramice estetice, fiind considerată știința osteointegrării.