Doctor Emanuel Anti - Reconstructie si estetica faciala

Reconstructie si estetica faciala

dr emanuel anti operatie

INSERTIE IMPLANTURI SILICON FACIALE  (BARBIE, POMETI, NAS)

Accentuarea reliefurilor naturale in scopul restabilirii simetriei si echilibrarea trasaturilor faciale.

BLEFAROPLASTIE (CHIRURGIA PLEOAPELOR)

Corectia pleoapei superioare sau inferioare prin indepartarea excesului tegumentar si de tesut adipos in scopul redarii aspectului tanar, proaspat al ochilor.

BROW LIFT (RIDICAREA SPRANCENELOR)

Ridicarea sprancenelor si a pleoapelor superioare, prin indepartarea excesului tegumentar și prin remodelarea structurilor fasciale subcutanate

AUGUMENTAREA/MARIREA BUZELOR

Prin utilizarea de diferite produse (ACID HIALURONIC) sau grasime proprie (LIPOSTRUCTURA) si tehnici de injectare adaptate fiecarui pacient, se urmăreste obtinerea volumului si a conturului dorit al buzelor.

Restabilirea simetriei urechilor si a pozitiei normale a acestora, cu imbunatatirea aspectului estetic.

BOTOX

Toxina botulinica acţionează prin blocarea impulsurilor nervoase direcţionate către toţi muşchii în care a fost injectat. In acest fel se obtine relaxarea ridurilor de expresie deja existente precum si preventia formarii de noi riduri.

ACID HIALURONIC

Umplerea ridurilor superficiale sau profunde prin injectarea acidului hialuronic, substanta ce are rol de retinere a apei in tesuturi. Modelarea conturului facial prin marirea volumului buzelor, pometilor. Rezultatul este vizibil imediat.

PLATELET RICH PLASMA (PRP) ( ” LIFTINGUL VAMPIRILOR ” )

Reprezinta plasma proprie pacientului imbogatita cu trombocite, sursa de trombocite autologe, ce elibereaza substante ce stimuleaza vindecarea pielii si a tesuturilor moi la nivelul carora este injectata.

RIDURI

Indicatie pentru TOXINA BOTULINICA, PRP.