Doctor Emanuel Anti - Implantologie

Implantologie

dr emanuel anti operatie

CHIRURGIA CAMPULUI PROTETIC DEFICITAR

In cazurile in care nu există un suport osos suficient pentru implanturile dentare, acesta poate fi obtinut prin tehnici care utilizeaza grefe de os autolog (din mandibulă, din maxilar sau din osul iliac) sau grefe de os bovin (BIO-OSS) si MEMBRANĂ DE COLAGEN; în ambele situații, pentru o vindecare mai rapidă și mai bună, poate fi asociat PRP-ul.

Inlaturarea conditiilor anatomice locale ce impiedica adaptarea dispozitivelor protetice (torusuri mandibulare si maxilare, atrofia crestei alveolare, creasta alveolara neregulata, exostoze, vestibuloplastii).

GREFE OSOASE 

(creasta iliaca, la mandibula din trigonul retromolar sau menton, la maxilar din tuberozitate)
Folosite pentru umplerea chisturilor maxilare și pentru realizarea unui substrat de bună calitate pentru inserția implanturilor dentare.

PLATELET RICH PLASMA (PRP) / PLATELET RICH FIBRIN (PRF)

Reprezinta plasma proprie pacientului  imbogatita cu trombocite, sursa de trombocite autologe, ce elibereaza substante ce stimuleaza vindecarea tesuturilor moi si a osului la nivelul carora este injectata.

Adaugarea de BIO-OS si membrana de colagen la nivelul peretelui inferior al sinusului maxilar in scopul obtinerii unei inaltimi a osului 

Inserarea de implanturi dentar

Inserare de implanturi in câmpuri osoase deficitare.

Adiție de os si augmentarea ofertei osoase a pacientului prin proceduri ce includ grefe de os autolog (de la pacient) sau substitute de os bovin.

Membrane de colagen sau pericard pentru vindecare ghidată.

Grefele de os autolog sunt grefe prelevate de la nivelul oaselor maxilare (recomandat) sau creasta iliaca