Articole

Acasa / Articole

Tu stii cum sa iti alegi medicul potrivit?

In ultimul timp, am auzit tot mai multe persoane care s-au plans de variate esecuri, cauzate de catre anumiti medici stomatologi. De cele mai multe ori, vina este aruncata asupra celui care a executat manopera, sau asupra pacientului. Intrucat vorbim despre o problema reala, tot mai des intalnita, cu care ajungem sa ne confruntam fiecare dintre noi, dar ce poate fi evitata, m-am gandit ca sfatul unui specialist poate simplifica lucrurile.

Citeste

Rinoplastia, un moft sau o necesitate?

Plecand de la premisa ca fiecare este special in felul lui, iar frumusetea sta in ochii celui care priveste, cu siguranta majoritatea v-ati imaginat cel putin o data in viata, cum ati arata daca un specialist v-ar supune la mici interventii. Ce reprezinta o rinolpastie, cat de mult te poate schimba, cand trebuie sa recurgem la o astfel de prcedura, dar si factorii pe care trebuie sa ii luam in considerare inainte de a trece la fapte, aflam de la specialistul in chirurgie maxilo-faciala, Emanuel Anti.

Citeste

O alta fata a frumusetii

In ultima vreme, tot mai multe femei devin preocupate de modul cum arata, indiferent ca merg la birou, la plimbare sau, cumparaturi. Nu mai este un secret nici faptul ca procedurile anti-aging sunt ca o gura de apa proaspata pentru cei care vor sa descopere „fantana tineretii”.

Citeste